ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ

Η εποχή συνεχίζει να είναι δύσκολη και τα προβλήματα να συσσωρεύονται. Ο Άρης που παίζει ένα σημαντικό ρόλο, τόσο στις ζωές των ανθρώπων όσο και στις δραστηριότητες των κρατών είναι ανάδρομος...

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ

ΣΥΝΟΔΟΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟΤο φαινόμενο του μήνα είναι η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ηλίου  στον Ταύρο, η οποία κάνει ταυτόχρονα μια καλή όψη με τον Ποσειδώνα και με τον...

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ 2016

Το 2016 είναι η χρονιά που φέρνει ένα βήμα πιο κοντά την χρονιά κλειδί της μεγάλης αλλαγής για την ιστορία του κόσμου και η οποία δεν είναι άλλη από το 2019....

ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΦΙΛΙΟΥ

Η κοινωνιολογία του φιλιού

 

 

«Το φιλί αποκαλύπτει το χαρακτήρα του ανθρώπου, τα άγχη του, τις ικανότητες και τα ελαττώματα του. Φιλάμε όπως είμαστε».

Φίλα με, να σου πω η ζώδιο είσαι...


ΚΡΙΟΣ

Αυτό το ζώδιο της φωτιάς τα Θέλει όλα και αμέσως· είναι δυνατόν να υστερεί στα φιλιά; Με ακόρεστο πόθο πάντα, δεν αφήνει το σύντροφο του να πάρει ανάσα. 0 Κριός χρησιμοποιεί πολύ τη γλώσσα στο φιλί και αρέσκεται να φιλά όλο το κεφάλι, από τα αυτιά μέχρι το λαιμό και από το μέτωπο μέχρι το σβέρκο. Ο Κριός όταν φιλά δεν παίζει, κόβει την ανάαα του άλλου.

Ανδρας Κριός:
Είναι ο τυχοδιώκτης του έρωτα και ο άνθρωπος εκείνος που ψάχνει συνεχώς να φιλήσει νέα χείλη.
Γυναίκα Κριός: Θέλει πάντα να έχει το πάνω χέρι στα φιλιά. Είναι η γυναίκα που δεν ξεκολλά τα χείλη της από εκείνα του συντρόφου της σ' όλη σχεδόν τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Απομακρύνεται μόνο τη στιγμή του οργασμού για να βγάλει ιαχές ηδονής και νίκης μαζί.


ΤΑΥΡΟΣ


Είναι γεμάτος επιθυμίες και ποικίλες ερωτικές ορέξεις αλλά ξέρει να τις συγκρατεί. Δεν παρασύρεται από τον πόθο ούτε από το πάθος που θα του εμπνεύσει κάποιος. Τα φιλιά του έχουν τέμπο κι ένα σταθερό ρυθμό, χωρίς βία ή έξαψη. Σίγουρα χαρακτηρίζονται φιλήδονα τα χείλη του και πολλά επιδιώκουν τα φιλιά του. Αλλωστε, είναι χαρακτηριστικό το στόμα των Ταύρων αφού θεωρούνται και οι καλύτεροι τραγουδιστές.

Ανδρας Ταύρος: Είναι επιρρεπής στα φιλιά, τα δίνει όλα ώς το σημείο που κουράζει τη σύντροφο του.
Γυναίκα Ταύρος: Είναι πιο δύσκολη, πιο εκλεκτική και πιο απόλυτη. Το φιλί της γυναίκας Ταύρου δίνει στον άνδρα-παραλήπτη μια βαθιά αίσθηση ανακούφισης ή ασφάλειας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι γλυκείς και πειστικότατοι στο φιλί. Το πόσο καλό είναι εξαρτάται από το άτομο που τους εμπνέει αισθητικά. Το φιλί των Διδύμων μεταφέρει τη σκέψη τους. Ελέγχουν το πάθος τους και μέσα από το φιλί τους αποκαλύπτουν την επιθυμία για ερωτική άνεση και γαλήνη. Το φιλί των Διδύμων παραπλανά τον παραλήπτη του. Ανδρας

Ανδρας Δίδυμος:
Φιλά απαλά και διακριτικά μέχρι να φέρει τα πράγματα εκεί που θέλει. Είναι ένα ικανοποιητικό φιλί που κρύβει όμως έναν άπιστο ερωτικά χαρακτήρα.
Γυναίκα Δίδυμος: Της αρέσει να παίζει με τα φιλιά και, ίσως, υπόσχεται περισσότερα από αυτά που μπορεί να δώσει στο πεδίο του έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οσο κι αν ένας Καρκίνος δεν δίνει αλλά κι ούτε δέχεται εύκολα φιλιά, το φιλί παραμένει γι' αυτόν μέσο κατάκτησης. 0 Καρκίνος είναι εσωστρεφώς ερωτικός, περισσότερο περιμένει να πάρει ένα φιλί παρά να δώσει. Ενα φιλί δυνατό, διαρκείας, παθιασμένο και βαθύ ώς το στέρνο, εκεί που υποθέτουν ότι φωλιάζει η ψυχή, είναι βέβαιο ότι θα τον κατακτήσει. Στην ανταπόδωσή του είναι καλός μόνο αν έχει πειστεί για τα αισθήματα του άλλου.
Ανδρας Καρκίνος: Είναι επιφυλακτικός και τον χαρακτηρίζουν οι εναλλαγές καλών με μέτρια φιλιά, ανάλογα με την ψυχική του διάθεση.
Γυναίκα Καρκίνος: Δίνουν τόσο πολλά στιγμιαία φιλιά, ακόμα και στον αέρα, που θα μπορούσε η περίπτωση τους να γραφτεί σαν ρεκόρ στο βιβλίο Γκίνες.

ΛΕΩΝ

0 Λέων, ως ζώδιο της  φωτιάς, είναι από φύση ερωτικός, από χαρακτήρα  κατακτητικός, άλλο τόσο επιδεικτικός και, φυσικά, παθιασμένος. Φιλά μ' ένα αίσθημα υπεροχής και με μια διάθεση γενναιοδωρίας. Το φιλί του δεν ξεχνιέται ποτέ. Οταν φιλήσεις ένα Λιοντάρι, θέλεις και ξαναθέλεις.
Ανδρας Λέων: Φιλά περισσότερο επιφανειακά αλλά με χείλη και γλώσσα μαζί.
Γυναίκα Λέων: Δίνει παραδεισένια φιλιά μ' όλη την καρδιά - αλλά και επιτακτικά συνάμα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Τα φιλιά του Παρθένου δεν περιορίζονται μόνο στα χείλη, αφού έχουν αδυναμία και σ' άλλα μέρη του κορμιού και της σάρκας. Δεν δίνουν μόνο ευχαρίστηση αλλά εξάπτουν και την ηδονή. Ξεκινούν ήρεμα για να φτάσουν γρήγορα σ' ένα κρεσέντο κίνησης.
Ανδρας Παρθένος: Φιλά γλυκά, του γίνεται πιο αποφασιστικό όταν φτάνει το στόμα του στη γυναικεία θηλή.
Γυναίκα Παρθένος: Το φιλί της μπορεί να οδηγήσει σε ουράνια ευτυχία.

ΖΥΓΟΣ

0 Ζυγός ταλαντεύεται πάντα μεταξύ ρομαντικών και παθιασμένων φιλιών. Δεν αγαπά καθόλου τα γρήγορα φιλιά. Αν σκεφτούμε ότι το ζώδιο αυτό δίνει πολύ σημασία στα προκαταρκτικά του έρωτα, τότε μπορούμε να καταλάβουμε τι σημαίνει γι' αυτόν το φιλί.
Ανδρας Ζυγός: Κατέχει πολύ καλά τη δεξιοτεχνία του φιλιού, που ρυθμίζεται από τα συναισθήματα και, συχνά, τη σκοπιμότητα της προσφοράς του. Ο τύπος αυτού του άνδρα είναι γενικά περίεργος για καθετί γύρω από τον έρωτα και πάντα αναζητεί χείλη που να μπορούν να τον ευχαριστήσουν βαθιά.
Γυναίκα Ζυγός: Είναι επιρρεπής στα φιλιά και το θεωρεί βασική προϋπόθεση για ένα επιτυχημένο φλερτ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σ' αυτό το ζώδιο, το πάθος είναι ασταμάτητο και βρίσκεται μονίμως στα ύψη. 0 Σκορπιός δεν έχει όρια. Εχει αδυναμία στα γενετικά μέρη της συντρόφου του. Με το φιλί του, ένας Σκορπιός κατακτά και πείθει τον άλλο άνθρωπο να τον ακολουθήσει εκεί που θα του υποδείξει. Το φιλί του Σκορπιού σε οδηγεί ή στη φώτιση ή στην κόλαση - εξαρτάται...
Ανδρας Σκορπιός: Δεν προσαρμόζεται εύκολα και ακολουθεί τον δικό του τρόπο ερωτικής ζωής. Βάζει πολύ πειθώ και σκοπιμότητα στο φιλί του για να οδηγήσει το ερωτικό του θήραμα εκεί που ξέρει και θέλει εκείνος.
Γυναίκα Σκορπιός: Πρόκειται για το φιλί της γυναίκας Αράχνης. Αλίμονο στον παραλήπτη του, μεγάλη η ηδονή αλλά, ταυτόχρονα, τον έχει... «τελειώσει»!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι ο τυχοδιώκτης του έρωτα και το ζώδιο της περιπέτειας με εμφανές το αίσθημα της ελευθερίας. 0 Τοξότης κρύβει πάντα τις σκέψεις του προς χάριν κάποιου ιδανικού. Αυτή η διάθεση του φαίνεται ακόμη και στο φιλί όπου ναι μεν κατακτά αλλά είναι λίγο ...κρύος.
Ανδρας Τοξότης: Κάνει μεγάλο αγώνα για να πείσει με το φιλί που θα δώσει. Είναι ο τύπος του άνδρα που έχει αδυναμία στις ελκυστικές γυναίκες και στους δύσκολους στόχους.
Γυναίκα Τοξότης: Φιλά καλύτερα. Κινείται με ενδιάμεσα διαλλείματα, προκαλώντας το σύντροφο της να δοκιμάσει και να ξαναδοκιμάσει το φιλί της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μοχθούν για να σταθούν στη θέση τους και προσελκύονται τρομερά από τις δυσκολίες. Ωστόσο, πάνω στο φιλί ο Αιγόκερως συμπεριφέρεται με μεγάλη αυτοπεποίθηση (δεν την έχει, όμως). Εχει κουράγιο και δεν παρασύρεται από τα φιλιά που θα δεχθεί. Δεν επιτρέπει στον εαυτό του να χάσει μ' ένα φιλί που θα πάρει όλα όσα έχει αποκομίσει με πολύ κόπο.
Ανδρας Αιγόκερως: Είναι πάντα επίμονος, πρόθυμος, φιλόδοξος και μαχητικός. Δεν παραιτείται εύκολα, δεν φιλά συχνά αλλά, όταν συμβεί, το φιλί του είναι βαθύ και αναμφίβολα κατακτητικό. Το φιλί τον κάνει επίδοξο εραστή.
Γυναίκα Αιγόκερως: Είναι το σύμβολο της πίστης, της μονιμότητας και της ευθύνης. Το φιλί της είναι διαβεβαίωση του πόσο όμορφα, μαζί και σίγουρα, αισθάνεται. Εχει αδυναμία να φιλά έμπειρους και τυχοδιώκτες άνδρες! Και τους φιλά πολύ καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι ένα ζώδιο του αέρα, εξωστρεφές, κι έχει για όπλα την πρωτοτυπία και τα δελεαστικά ανταλλάγματα. Του αρέσει να βρίσκεται με πολλά άτομα παρά να εξαρτάται από την παρέα ενός συντρόφου.
Ανδρας Υδροχόος: Φιλά εύκολα, είναι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες, πειραματίζεται χωρίς πολλή σκέψη στο σεξ και, γενικότερα, φλερτάρει εύκολα το άλλο φύλο. Γενικά, του αρέσουν τα λυγερόκορμα πλάσματα και τα δυνατά χείλη.
Γυναίκα Υδροχόος: Είναι λίγο πιο συγκρατημένες στα ερωτικά φιλιά. Αντίθετα, είναι πολύ κοινωνικές και έχουν πιστούς φίλους. Οι επιδόσεις τους στον έρωτα μεγαλώνουν προοδευτικά, έχουν αδυναμία στο φιλί αλλά είναι -κατά κανόνα-εγκεφαλικές. Βασικά, είναι ανεξάρτητες και αψυχολόγητες ως προς τα γούστα.

ΙΧΘΕΙΣ

Οπως το ψάρι δεν ζει χωρίς νερό, έτσι και ο Ιχθύς δεν ζει χωρίς φιλιά. Συγκαταλέγονται στους πιο ηδυπαθείς ανθρώπους ως προς το φιλί. Βέβαια, είναι εσωστρεφείς και δεν ανοίγονται εύκολα... Εκείνους, όμως, στους οποίους θα αποφασίσουν να δοθούν έχουν τους τρόπους να τους μεταφέρουν σε παράδεισο.
Ανδρας Ιχθύς: Είναι ενεργητικός και εξαιρετικά θαρραλέος στο φιλί. Του αρέσει, άλλωστε, να παίζει με τα γυναικεία χείλη και μπορεί να κολλήσει πάνω τους για ώρα. Τα φιλιά του είναι όμοια με μεγάλες υποσχέσεις - οι οποίες όμως, λίγο αργότερα, ενδέχεται να μην πραγματοποιηθούν ποτέ. Αυτό, ωστόσο, είναι μια άλλη ιστορία.
Γυναίκα Ιχθύς: Μ' ένα της φιλί, η γυναίκα Ιχθύς μπορεί να μαγέψει, στην κυριολεξία, τον άνδρα που βάζει στόχο της. Τα χείλη της διαθέτουν μαγνήτη και νέκταρ μαζί. Και σ' αυτές τις περιπτώσεις, ο παράδεισος δεν μπορεί να περιμένει...

 


Bookmark and Share
Μηνιαίο Ωροσκόπιο για τους Λέοντες

Τα φετινά σας γενέθλια ανοίγουν ένα καινούργιο κύκλο ζωής. Ο κύκλος λοιπόν αυτός ξεκινά κάτω από μια φάση αγωνιστικότητας και για αρκετούς δοκιμασίας. Αυτό οφείλεται στην συνάντηση του Άρη με τον Κρόνο στο Σκορπιό στις 25 Αυγούστου του 2014. Σύντομα όμως ο Άρης περνά στον Τοξότη και από εκεί στα επόμενα ζώδια αφήνοντας περιθώρια ανακούφισης και επέκτασης των δραστηριοτήτων σας. Ο Κρόνος παραμένει στο Σκορπιό μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου περίπου του  2014. Ξαναγυρίζει για λίγο ανάδρομος μεταξύ 15 Ιουνίου με 15 Σεπτεμβρίου την επόμενη χρονιά. Στο...

εβδομαδιαίο ωροκόπιο

Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος Λέων Παρθένος Ζυγός Σκορπιός Τοξότης Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθείς

ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΦΙΛΙΟΥ

Φιλήστε όπως είστε! Ερωτευμένοι π αδιάφοροι, γενναιόδωροι ή εγκρατείς, μεθοδικοί π επιπόλαιοι, ευαίσθητοι ή σκληροί, φοβισμένοι ή παθιασμένοι... Με οδηγό τα άστρα, ο Κώστας Λεφάκης καταστρώνει την... κοινωνιολογία του φιλιού. Και ταξινομεί...

ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ

Αναμφίβολα όλοι μας κάποτε αναρωτηθήκαμε γι΄ αυτό που λέγεται Μοίρα, Τύχη, Πεπρωμένο. Το βλέπουμε πάντα κρυμμένο μέσα σ΄ ένα σύννεφο, ενώ ποτέ δεν παύουμε να το εξιχνιάζουμε. Σκεπτόμαστε με την ανθρώπινη...

ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

Διανύουμε μια περίοδο όπου έχουν ενεργοποιηθεί τα κατώτερα ένστικτα της ανθρώπινης φυλής. Σε χαμηλές συχνότητες δονείται ο κόσμος ενώ η έρις, το χρήμα και η κακή λίμπιντο τρέφει τις ανθρώπινες κοινωνίες....

Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΩΣ ΜΕΣΟ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ

Η αστρολογία δεν είναι τίποτε άλλο παρά το σύμπαν που μιλάει στον άνθρωπο - όχι λέγοντας του τι να πράξει, αλλά προσπαθώντας να τον καθοδηγήσει, ώστε να μάθει ίσως να χρησιμοποιεί...

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕΞ

Το σεξ δεν είναι  παρά η πρακτική έκφραση της λίμπιντο και η διαδικασία εκείνη του σώματος που επιζητά την ένωση του με έναν άλλον άνθρωπο. Η ερωτική πανδαισία όπως συνηθίζεται να...

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Μέσα σιην πορεία της μεγάλης μου πείρας και ισόβιας αφοσίωσης για τη γνώση, μπορώ σήμερα, λίγο αυθαίρετα, να χωρίσω τα ζώδια σε μερικές άνισες ομάδες, με κύριο γνώρισμα το συμβολισμό τους....

ΤΑΙΡΙΑΖΩ, ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΩ

Εδώ και αρκετά χρόνια, έχουμε πει πως οι άντρες και οι γυναίκες που ανήκουν στον ίδιο ζώδιο, είναι στην ουσία δύο διαφορετικά  ζώδια. Τα περισσότερα αστρολογικά βιβλία, κατατάσσουν τους άνδρες και...

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΓΑΣΤΡΙΜΑΡΓΙΚΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ

Λένε ότι "η καρδιά περναει από το στομάχι". Όταν η γεύση ερεθίζεται, αποδεδειγμένα οδηγεί σε άλλα απείρως πιο ευχάριστα ερεθίσματα. Γεγονός είναι πως ένα απολαυστικό γε΄θμα συνηθίζεται σαν προοίμιο σκηνών πάθους...